Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 25. april 2013

Soup til Hellas og Tyrkia

Soup Bruk Fotog: Ørjan Saur

Soup er i høst klare med sitt fjerde studioalbum, men først skal de på turné i Hellas og Tyrkia, hvor de har tre ganger så mange fans som i Norge, ifølge Aspén.

Soup kom i kontakt med en gresk DJ ved navn Augustos Dimitris Papaspyropoulos da de ble spurt om å bidra på en samleplate i 2010, “Long Missed Heroes”, sammen med bl.a. Belle & Sebastian, The Raveonettes (les mer om The Raveonettes), Bono mfl. Skiva solgte godt og dette gjorde at Soup etterhvert har fått seg et navn der nede. Nå skal Soup nedover til sine greske og tyrkiske fans for å spille 8 konserter, radio- og tv-shows, melder Aspén.

I høst kommer fjerdeskiva “The Beauty Of Our Youth” som de gir ut på sitt nye label Aspén 27. september. Men allerede 10. mai kommer en forsmak på albumet med singelen “Transient Days”.

Soup har tre utgivelser på samvittigheten («Come On Pioneers» 2008, «Children of E.L.B.» 2010 og DUUN i 2013) som alle mottok toppkarakterer både innen- og utenlands, samt levert en rekke solide konserter i inn- og utland.

I høst kommer altså fjerdeskiva “The Beauty Of Our Youth” med splitter ny lineup med bl.a. medlemmer fra Jack Dalton og We Were Lightning, foruten grunnlegger Erlend Viken.

KONSERTER VÅR 2013
27.04 // PATRA – MIKROS PRIGKIPAS (W/MONOVINE) – Hellas
28.04 // ATHENS – DUNKEL – Hellas
29.04 // RADIO ARVYLA TV SHOW – Hellas
30.04 // THESSALONIKI – ROVER – Hellas
01.05 // ALEXANDROUPLIS – NOTOS STAGE – Hellas
02.05 // ISTANBUL – PEYOTE – Tyrkia
03.05 // ESKISEHIR – PEYOTE – Tyrkia
04.05 // ANKARA – IF PERFORMANCE HALL – Tyrkia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter