Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anmeldelser 26. april 2013

Ukas tips!

«Good morning , it’s Little Steven here. Get the fuck out of bed and listen to my friend Hans Olav Thyvold

rox2

Sitatet over er fritt etter hukommelsen, men når disse ordene jaller i radioen min hjemme er kl. 07.00, og det er tid for Mårnings med Hans Olav Thyvold på Rox 90.1. Kanalen har holdt på godt og vel over 1 års tid og Mårnings fra 7-10 er et av favorittprogrammene mine. Her får vi morsomme betraktninger om været, dagens aviser og ikke minst bøttevis med god musikk. Her det fritt for VGs topp 20 liste, og du får servert gamle klassikere fra artister som The Kinks, The Who, Blue Öyster Cult og nyere ting som Tame Impala, Woods og Elbow. Det er en herlig start på dagen, og jeg vil påstå at det er sjelden jeg hører så mye bra musikk samlet på et sted. Lytt til Rox og livet ditt vil garantert bli litt blidere.

 

One Response to Ukas tips!

  1. Tore Wilken nitter Walaker says:

    Hei. Flott radio! Eg har høyrt på kvar dag på jobb sidan i fjor vår. Dei klarar nesten å halde seg innanfor rock-genren, etter mi bedømming. Det sklir så vidt ut i litt pop innimellom, men det er tilgiveleg så lenge det berre blir litt. Flott at dei også sper på med 60- og 70-tals rock.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *