Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. april 2013

Musikkvideo: Michael Jones – «Drenching All Your Dreams In Sound»

Etter to singelutgivelser i 2012 er nå Michael Jones klar med sin debut-EP «Drenching All Your Dreams In Sound».

Av: Victor Josefsen

Sammen med produsent Ådne Meisfjord (120 Days, Serena Maneesh) og band bestående av medlemmer fra Beglomeg, Far From Tellus, Lorenzo og en rekke andre prosjekter, har Michael Jones laget en EP som skal vise det brede spekteret i hans musikalske uttrykk.

– De første to singlene, som også er på EP’en, viser den uptempo og mer rock-orienterte siden av min låtskriving. Mens på tittelsporet og «Someone Who Cares» tar vi det hele ned og lar våre mer sensitive sider skinne gjennom, ler Jones.

Og det er nettopp til tittel- og åpningssporet regissør Stephen Butkus har laget musikkvideo. Dette er tredje gang fotografen/regissøren jobber med Jones, og ifølge Butkus er faktisk alle gode ting tre.

– Drømmer har en kontakt med det underbevisste. De rangerer fra virkelige til uvirkelige og bisarre opplevelser. Jeg har alltid vært fasinert av oneirologi og studier av drømmer. De gangene du føler du er våken i en drøm, hvor du observerer, men ikke tar del i handlingene, og der du møter kjente og ukjente ansikter, men kan ikke helt forstå hvorfor du er der eller hvor du skal. Disse følelsene ville jeg prøve å fange i mer eller mindre grad med videoen til «Drenching All Your dreams In Sound». Dette er min forenklede versjon av min drøm om det å ikke kunne delta, men kun observere, sier Butkus.

 

 

«Drenching All Your dreams In Sound»
EP er ute via Closet Claustrophobic Records på alle digitale plattformer 29.04.

Sjekk også:

Michael Jones klar med sin debut-EP
Michael Jones: A pose of living
Michael Jones: Intervju / video She’s leaving for Iran

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Én kommentar til “Musikkvideo: Michael Jones – «Drenching All Your Dreams In Sound»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter