Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 30. april 2013

Kaveh feat Newkid – singelteaser

Kaveh Newkid
Kaveh slipper sin første radiosingle og gjester Senkveld på Tv 2 førstkommende fredag, 3. mai. Sjekk videoteaser.

Den 18 år gamle rapperen Kaveh Kholardi fra Grünerløkka på Oslo slipper førstkommende fredag låten «Börja Om», som er første singel fra den kommende EP´en «Hjertet Kommer Først». Låten er produsert av produsenttrioen Tailors Music, som får hjelp av et strykeensemble, dirigert og arrangert av Eivind Buene. Med seg på singelen har Kaveh også med Newkid fra Sverige.

 

 

Etter å ha markert seg i 2012, er Kaveh nå klar for å mate folket med ny musikk. Fjoråret inneholdt by:Larm-opptredener, festivalturné på bl.a. Hove, Slottsfjell og Øya, samarbeid med noen av landets største artister og egen dokumentarserie på NRK. Det hele kulminerte i vinter i en Norgesturné, hvor Kaveh og hans energiske liveshow besøkte flere av landets største byer. Nå er derimot tiden inne for å slippe ny musikk, noe hovedpersonen selv ser fram mot med spenning:

– 2012 var et veldig innholdsrikt år for min del, og jeg fikk opplevd en rekke ting som jeg aldri trodde jeg skulle oppleve så tidlig i min karriere. Jeg merker derimot nå at jeg er mer enn klar for å vise en ny side av meg selv, og introdusere meg for ytterligere flere mennesker rundt om i landet. Den nye singelen er et resultat av måneder med arbeid i studio, og jeg er veldig spent på hvordan folk tar imot både den og resten av utgivelsen som er like rundt hjørnet.

 

 

«Börja Om» blir å finne på alle digitale plattformer på MER Musikk via Universal Music fredag 03.05.2013. kaveh gjester talkshowet Senkveld på Tv 2 samme kveld, hvor han skal fremføre singelen sammen med Newkid.

Kaveh pryder coveret av siste Spirit. Sjekk intervuet

2 kommentarer til “Kaveh feat Newkid – singelteaser”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter