Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 2. mai 2013

Mikal Cronin – Weight

 

Mikal Cronins selvtitulerte debutalbum fra 2011 var på alle mulige måter en fornøyelig omgang med støyete psychpop. Mye tyder på at oppfølgeren «MCII», som slippes 7. mai, kommer til å bli enda bedre. «Weight», en låt om å stå opp, visstnok, er den andre låta som har blitt sluppet fra det kommende albumet så langt. Dette er nok et spor som det oser feelgood powerpop av, og mye tyder også på at den godeste Cronin generelt har lagt seg på en langt snillere linje rent støymessig i forhold til forrige plate. For så vidt er helt i orden, det. Nå gjenstår det bare å se om resten av «MCII» klarer å leve opp til forventningene.

 

 

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange (nå «nedlagt»)

Ty Segall-kompis Mikal Cronin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter