Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 4. mai 2013

Inspirert library music og filmmusikk fra 60- og 70-tallet

AvM-01-Embla-Karidotter Bruk Alexander von Mehren. Foto: Embla Karidotter

«La Chanson de Douche» er den første singelen fra Alexander von Mehrens kommende debutalbum, «Aéropop», og var også den første låten som ble skrevet da von Mehren gikk i gang med innspillingen av albumet.

 

 

Skiva «Aéropop» ble spilt inn over en femårsperiode i Alexander von Mehrens studio utenfor Bergen, med musikalske bidrag fra medlemmer av blant andre The High Llamas, Tortoise og Jaga Jazzist, samt lokale strykere, blåsere, vokalister og gitarister.

Albumet er mikset av John McEntire fra Tortoise og Alexander von Mehren i Soma Electronic Music Studios i Chicago, og mastret av Steve Rooke og von Mehren i Abbey Road Studios i London. «Aéropop» inneholder instrumentallåter og spor med fransk- og engelskspråklig tekst – og er særlig inspirert av library music og filmmusikk fra 60- og 70-tallet.

Alexander von Mehren - La Chanson de Douche, single (1400 x 1400)

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

3 kommentarer til “Inspirert library music og filmmusikk fra 60- og 70-tallet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter