Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Frank Michaelsen Intervjuer 13. mai 2013

Kaja er desp!

Kaja Gunnufsen - Foto Frank Michaelsen

Og hvordan føles det å være desp? Kaja Gunnufsen har gitt oss tre versjoner. 

Tekst: Kaja Gunnufsen

Versjon 1:

DESP

Jeg er egentlig ikke desp altså.

Eller, det kommer helt an på dagsformen hvor desp jeg er.

2. juledag våknet jeg og var desp.

Jeg var så desp at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre.

Da skrev jeg Desp.

Og siden den dagen har jeg vært desp.

Jeg har hørt at man aldri må bli desp.

Ingen liker mennesker som er desp.

Jeg er egentlig ikke desp altså.

 Versjon 2:  

 

DESP

Det er altfor seint og jeg henger utenfor Mono

Egentlig har jeg gitt opp, men jeg vil ikke hjem

Så jeg blir stående litt til i håp om at noe vil skje

Pleier vanligvis ikke å funke

 

 

Versjon 3:

 

DESP   I september bestemte jeg meg for at jeg skulle leve ett halvt år i sølibat. Ikke av noen spesiell grunn egentlig. Jeg var bare skikkelig lei av alt guttemaset. Tenkte at det ville være sunt å ta en liten pause fra alt sammen. Fokusere på skole og sånn. Det gikk ganske fint. Frem til 2.juledag. Jeg våknet om morgenen og var så desp at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Senere på kvelden dro vi på Bonanza og jeg bestemte meg for at noe måtte gjøres. Selv om det bare hadde gått 3 ½ måned. Problemet oppsto dagen etter. Det var ikke primitive drifter som gjorde at jeg sprakk, men behovet for annerkjennelse og at noen ville ha meg. Jeg tenkte «Faen, så desp jeg er». Også skrev jeg «Desp».

 

 Ikke noe galt i å være litt desp. Vi på musikkavdelingen kjenner sjæl at vi er ganske despe etter å høre på Kajas nye singel «Desp» som er ute i dag!

Les også: Au da, Kaja

 

4 kommentarer til “Kaja er desp!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter