Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 21. mai 2013

Sommerøya: Fire dager igjen.

sommeroya, sukkerbiten

Sommerøya Elektroniske Festival 2013 nærmer seg med stormskritt, og festivallledelsen har stor tro på årets festival. I år har Sommerøya vært så heldige og få bruke Sukkerbiten til årets festival og inviterer alle festivaldeltakere til gratisfestival, førstkommende lørdag 25. mai.

 

sukkerbite, sommeroya3

 

Sommerøya 2013 har et økt fokus på kunst, og får besøk av unge talenter som skal vise frem sitt arbeid. Årets artister vil være fordelt på tre ulike scener, og sjangermessig sprer det seg fra chillout til hardcore. Syv live-artister og sytten djs skal hjelpe publikum å finne den rette festivalstemningen denne lørdagen.

Noen av dem som kommer er Pandreas, som havnet på sølvplass i vår kåring av ÅRETS BESTE NORSKE EP-ER/MINIALBUM 2012, Dj Friendly, Binærpilot, Mudman ft Manta Ray, Soulbase & Friends, Balkan Beat Party, Anton Jawdokimov, Haugli, Tall N Skinny, Daniel Vaz, Anton Sol, Frydenlund og en rekke andre. Møt opp!

 

sukkerbite, sommeroya

 

sukkerbiten, sommeroya2

 

someroya2013, plakat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter