Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 30. mai 2013

Anja Elena Viken inspirert av Johan Borgen

Anja 1 bruk

Anja Elena har nylig sluppet sin nye single “Født Forbryter”, en herlig, fengende oppfølger til radiohiten “I Morgen”. Pop med stor P. Sjekk!

Anja Elena Viken kom tilsynelatende ut fra ingenting da hun i fjor på grunnlag av én låt ble listet på radio, fikk management, bookingagent og ble booket til by:larm.

Eg har hentet mye inspirasjon fra Johan Borgen og hans novelle ”Av en født forbryters dagbok”, men og fra mennesker eg har møtt.

– Født Forbryter” er en låt som handler om mennesker som har blitt misforstått fra den dagen de ble født og som alltid misforstår verden rundt seg. Eg har hentet mye inspirasjon fra Johan Borgen og hans novelle ”Av en født forbryters dagbok”, men og fra mennesker eg har møtt. Eg har prøvd å fange en nerve, kontrasten i en skjebne. Like fint som jævlig, forklarer Anja Elena.

 

 

– Jeg lager popmusikk, men skriver tekster som handler om litt mer enn hjerte og smerte. Det blir en sjangerlek, der kontrastene mellom tekst og melodi står sentralt. Det er denne kontrasten i låtene jeg tror skiller meg fra andre, stadfester Anja Elena.

 

Det siste året har Anja Elena og hennes band spilt en rekke konserter og har i tillegg jobbet intensivt i studio med Matias Tellez. Debutalbumet kommer til høsten.

5 kommentarer til “Anja Elena Viken inspirert av Johan Borgen”

  1. christer sier:

    for et episk riff! hun synger også sykt bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter