Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 31. mai 2013

En hyllest til kvinner med former

I dag slipper Kaveh minialbumet «Hjertet Kommer Først». Og den nye EP’en til Action Man, «Brostein», er også ute digitalt i dag.

Den 9. mai ble ”Rævolusjon” gitt ut, den første singelen fra «Brostein EP», utgitt på Action Man sitt eget plateselskap ATM Music. Låten er en hyllest til kvinner med former og en oppfordring til å slippe seg løs på dansegulvet, enten det skulle være på byen eller på dansegulvet hjemme i stuen.

Ingen av de andre låtene blir gitt ut som singler, men «Brostein EP» er nesten som en samling av singler, melder Action Man. Han har selv produsert tre av låtene, noe som er nytt for han i utgivelse sammenheng.

 

Action Man 11

 

En hyllest til Bergen

«Brostein EP» er en hyllest til Bergen, uansett om det regner eller om det er solskinn ute. Som en kortfilm sett igjennom Action The Man sine øyner, får vi innsyn i hans tanker og følelser om seg selv og medmennesker mens han beveger seg igjennom Bergensgater. Rapgjester på EP’en er Verk 545. Produsenter: Dart (Vidar Kysnes), Robin A Hoodie (Robin Andre Kristiansen Andersson) og Action The Motherfucking Gentleman

Det vil bli holdt slippefest lørdag. 15. juniKosmo i Bergen med VERK aka Preben Vetti som gjest, og DJ gjester som Peewee også kjent som Eirik Blåsternes, I-VIND aka Øyvind Gran, og Anand Chetty.

 

Action Man: «Weed > NAV»

Én kommentar til “En hyllest til kvinner med former”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter