Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 31. mai 2013

Kaveh – «Vill»

I dag slipper den 18 år gamle rapperen Kaveh Kohlardi fra Grünerløkka i Oslo minialbumet «Hjertet Kommer Først». I tillegg slipper Kaveh musikkvideo til den Souldrop produserte låten «Vill» som gjestes av Phil T Rich og Pumba, med miniversjoner av seg selv.

 

Kaveh-Hjertet Bruk

 

Kaveh selv sier dette som sin første offisielle utgivelse:

«Husker en god venn av meg sa «Det vil alltid finnes artister som kan kan lage hits, det vil alltid være talentfulle og musikalske artister der ute, men det er fåtallet som faktisk klarer å introdusere publikumet til den virkelige personen bak mikrofonen.»

«Et spørsmål jeg lenge har tenkt på er ‘hvem er egentlig kaveh?’ Jeg føler at folk flest er klar over at jeg kan rappe, men vet de hvem jeg egentlig er og hva jeg står for?
‘Hjertet Kommer Først.’ skal være med på å gi et bilde og pekepinn på hvem jeg er som person, på godt og vondt i tillegg til hvilken musikalsk retning jeg har valgt å bevege meg inn i. Jeg vil ikke ende opp som en maskin som kun genererer penger uten ansikt. Jeg har en visjon og et ønske. Jeg vil at folk skal etablere et forhold til personen som står bak låta i like stor grad som låten i seg selv. Hjertet kommer først. Samme hva.»

 

 

Kaveh – «Nordmann» – Spirit Studio Sessions

3 kommentarer til “Kaveh – «Vill»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter