Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 7. juni 2013

I kveld braker det løs på Blitz : The Ødeleggers + Knuste Ruter + Dømt

ødeleggers Alle kan bli bibliotekarer. Vokalisten Jonas er for tiden praktikant i Musikkavdelingen.

I kveld braker det løs på Blitz når the Ødeleggers har releasekonsert for sin ferske 7» «Kjemisk avfall». Kjapp, sinna hardcorepønk, sånn som dem spilte det før i tida.

 

ødeleggers kjemisk

 

Med seg på kalaset har de fått med seg Knuste Ruter og Dømt. Knuste Ruter er kanskje det nærmeste du kommer hardcore som dundra ut av Blitz i gamle dager da punkere var slemme og spiste små barn. Er man fan av band som Stengte Dører, So Much Hate og lignende, er det nok det nærmeste man kommer i dag.

Dømt, som får æren av å åpne kvelden, har holdt på en stund, og spilt seg gjennom Oslo, både på undergrunnsteder og etablerte rockepuber. Dømt spiller rask og melodisk pønk med to tøffe damer på vokal, og lover øresus og fornemmelsen av å ha fått en på trynet når de er ferdig med deg.

For øvrig er det også åpning av ny scene på Blitz. Man begynner å kjøre små konserter på scena i kafeen igjen. Noe som vekker gode minner og nostalgi for dem som har hengt der på konserter en stund. Forvent deg trangt og svett, og en jævlig god stemning.

Har du et snev av forkjærlighet for energisk kompromissløs musikk, larm og leven, har du ikke noe annet valg enn å møte opp på lørdag kl. 2100 sharp.

 

ødeleggers_poster

 

 

Blitz, Pilestredet 30c Lørdag 08.06.2013 kl. 21.00

Sjekk også:

Feiring av Barn Av Regnbuen på Blitz – med The Ødeleggers

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter