Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 10. juni 2013

Hanny: Releasekonsert 15. juni på Deichmanske på Schous plass, Grünerløkka

 

Hanny inviterer til releasekonsert 15. juni på Deichmanske på Schous plass, Grünerløkka, for å feire utgivelsen av 7-tommer vinylen «Uncanny Twilight».

Førstesporet, den radiovennlige «Daylight from the Future», er en hyllest til den lyse og regnfulle sommeren i Oslo.

Den andre sangen «Drapeau d’été» viser kompleksiteten som oppstår når instrumenter som harpeleik og Solina-synth blandes med rap, og resulterer i en visjonær storbymusikk, melder Metronomicon Audio. Stemningen reflekteres i et tredimensjonalt omslag tegnet av designstudioet Yokoland, og en selvlysende vinyl, melder Metronomicon Audio videre.

– Dette er fengende låter på grensen til det mørke men som bare gir positive vibber, sier vokalist og låtskriver Marie Therese Kvamme.

Hanny ga ut debutskiva «Moderning» i 2005. De har spilt på de fleste av Oslos scener og er spesielt knyttet til miljøet rundt Sound of Mu og musikkforeningen Metronomicon Audio. Etter oppfølgeren «Sceneity» fra 2008 har bandet blant annet gjort konserter hvor de har trukket inn egne versjoner av sangene til sine helter – de store franske artistene fra 60-tallet som Barbara, Francoise Hardy og Michel Legrand. Påvirking fra den mer moderne og urbane elektroscenen bryter også igjennom det retroaktige lydbildet, fortsetter Metronomicon Audio. Produsent Jon Platou Selvig aka E▲SY har tidligere produsert Metronomicon-artist Ergo sin soloplate «Mountaineering».

 

«Uncanny Twilight» gis ut av Metronomicon Audio og distribueres av Musikkoperatørene.

 

 

I tillegg til Hanny spiller Le Corbeau og DJ E▲SY på slippfesten.

 

Le Corbeau: Yvette Rosemont from Huggorm film on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter