Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. juni 2013

Feit`n fra Kolbotn & Kåådobbe – «Fakkings Fantastisk»

De to norske rap artistene Feit`n fra Kolbotn & Kåådobbel, har nettopp sluppet sin nye 7 spors EP «Fakkings Fantastisk». Begge gutta har holdt på en god stund nå og har gitt ut flere singler og EP’er, medvirket på diverse mixtapes og sluppet flere musikkvideoer.

Av: Victor Josefsen / Foto: Stephan Melsom

Tidligere i år kom første smakebit i form av låta «Hater`n» hvor Feit`n snakker sidelengs om flere norske rappere.

Samme dag som den nye EP’en kom, slapp også Feit`n fra Kolbotn & Kåådobbel musikkvideo til låta « Lille Fitte». Selv om låta og videoen er ment som tull, er det fortsatt en del folk som har latt seg provosere, forteller gutta.

EP’en «Fakkings Fantastisk» er ute nå på alle digitale kanaler og produsert av folk som Soul Theory,Clark F og Thirdbeat, og gutta har fått med seg gjester som Bru (kjent fra bl.a. Skeez-TV) samt undergrunnslegenden Keem One.

Feit 2 (Foto av Stephan Melsom)

 

Elling fra Gatas Parlament & Feit’n fra Kolbotn synger «Livet er for kjipt»

Feit`n fra Kolbotn: Kan vi ikke bare ha sex?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter