Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. juni 2013

Rebekka Karijord invitert til å spille på unikt kirkeorgel i London

Rebekka Karijord er invitert til å spille på unikt kirkeorgel i historiske Union Chapel i London, 16. juli 2013.

Rebekka Karijord  har nettopp fullført en lang Europaturné. Nå har hun blitt invitert til London for å spille i ærverdige Union Chapel, i forbindelse med feiringen av The Henry Willis Organ Restoration Project. I denne spesialkonserten vil Rebekka Karijord integrere det unike orgelet, som det bare finnes et av i hele Storbrittania. Rebekka Karijord siste album We Become Ourselves  inneholder bland annet innspillinger av kirkeorgel fra Nesodden Kirke.

Henry Willis Organ ble bygget i 1877, og er det eneste eksisterende orgelet av sin sort i England. Det har ikke tidligere blitt endret eller restaurert siden det ble bygget. Nå har orgelet gjennomgått en varsom restaurering, finansiert av Heritage Lorrery Fund og andre private donasjoner. Union Chapel i London har gjenskapt lyden i dette historiske instrumentet, og har dermed sikret det for fremtidige generasjoner. Orgelet blir «nyåpnet» 14. juli 2013 i en rekke konserter i Union Chapel, med unike artister og komponister. Sjangrene vil variere stort, fra klassisk til populærmusikk, nettopp for å vise hvor unikt kirkeorgelets sound er.

 

rebekka

 

 

 

Rebekka Karijord er den eneste norske artisten som er invitert. Hun spiller også på Øyafestivalen 8. August.

Suksess i utlandet for Rebekka Karijord

Rebekka Karijord: Use My Body While It´s Still Young

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter