Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 6. juli 2013

Metallica topper årets Roskilde Festival

Metallica

Metallica tar en pause fra albuminnspillingen for å spille på årets Roskildefestival. Dette blir bandets eneste Europakonsert i år.

Vi lyttet til publikum og de har ønsket seg et stort band som skal toppe vårt ellers spennende og brede festivalprogram. Det er ikke så mange store band som er på turné denne sommeren så vi har tenkt utenfor boksen og sikret oss en helt unik konsert. Vi er svært begeistret for at Lars Ulrich og resten av bandet sa ja til å spille på Roskilde i år, sier Rikke Øxner, musikksjef for Roskilde Festival.

Metallica spilte sin første Roskildekonsert i 1986, samme år som «Master of Puppets» kom ut. For øyeblikket er Metallica opptatt med å spille inn sitt nye album, men tar altså en pause fra studio for å spille på Roskilde Festival. Deres siste album er kritikeroste «Death Magnetic» fra 2008.

Tid: Lørdag  06.07. 22:30 – Orange

Foto: Nikolaj Jonas Blegvad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter