Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Nikolaj Blegvad Anbefalinger 7. juli 2013

Roskilde 2013: Large, Per Vers, XXX-Large… Action!

Action Bronson

DJ Large varmede op med egne beats og banede vej for en smilende og tændt Action Bronson, der ikke kunne vente med at erobre scenen, til Per Vers var færdig med sin introduktion.

Tekst og foto: Nikolaj Jonas Blegvad

Cosmopol kogte godt med svenske DJ Large som chef. Hans gryderet af egenproducerede beats fik publikum højt op på stemningsbarometeret. Et øjeblik dæmpede han musikken og fortalte, at det bare var noget fra hans eget katalog, men at publikum da godt kunne lave noget larm, hvis de kunne lide det.

Larm blev det til, og et par minutter senere var Per Vers i gang med introduktionen af første act i en længere hiphop-serie denne eftermiddag. Han blev pludselig afbrudt af en ansigtsløs stemme, som nogle sekunder senere skulle vise sig tilhøre ingen ringere end selveste Action Bronson.

En vaskeægte hiphop-eftermiddag
Efter Bronsons sceneerobring var han så meget i stødet, at han kom for hurtigt ind på første sang og måtte få DJ’en til at stoppe musikken og prøve igen. Denne gang stod en af hans folk og talte for, og på four ramte actionhelten klokkerent ind på slaget for fortsatte med samme timing til sidste track var færdigt.

Denne tredje festival var der hiphop på plakaten i det blå telt, der udover Bronson lod sig pryde med navne som Joey Bada$$, Danny Brown, og Flatbush Zombies.

DJ Large

Undervejs blev den kraftigt overvægtige og fuldskæggede rapper revet med af musikken, som indimellem fik ham til at lukke øjnene og dvæle lidt ved en enkelt soulful trompet for derefter at fortsætte med sit lidt skingre og hæse flow, som han havde god kontrol på. Lidt ærgeligt var det, at lyden ikke altid var helt god, og at hans ord forsvandt i den dybe bas.

Peace, I love you motherfuckers!
Publikum virkede mere end tilfredse. Rigtig mange viste deres dedikering til Queens-rapperen ved at synge/rappe med på teksterne, smide hænderne i vejret og fyre godt op i de forbudte cigaretter. Teltet var stopfyldt, og selv langt udenfor stod folk og gyngede med på de cool beats. Peace, I love you motherfuckers!, lød det som tak fra kæmpen, da han gik ud.

 

One Response to Roskilde 2013: Large, Per Vers, XXX-Large… Action!

  1. Pingback: Roskilde Festival 2013 | Photographer Nikolaj Jonas Blegvad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.