Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 10. juli 2013

Queens of the Stone Age til Norge / Roskilde 2013

Queens of The Stone Age, som hadde trøbbel med å engasjere publikum på Roskildefestivalen, opptrer i Oslo Spektrum 1. desember
 Tekst: Victor Josefsen / Foto: Stian Schløsser Møller

Siste festivaldag må nok ta mye av skylden for den lavmælte responsen fra Roskilde-publikummet denne søndagskvelden, men Queens of The Stone Age må også ta på seg noe av skylden selv.

Generelt sett var riff og arrangering  forseggjort og selve låtene drivende, preget av intrikate partier og el-sjokkaktige brudd. Uttrykket var egenartet, med Queens of The Stone Ages klassiske rocke/stoner-(syns)vinkel.

Allikevel måtte det låter som “Feel Good Hit of the Summer” og “No One Knows” til før det eksploderte – slik det skal blant publikum.

Queens of The Stone Age har så absolutt, som jeg nevnte tidligere, drivet, originaliteten og ideene, men manglet for ofte x-faktoren som skal til for å engasjere publikum.

Det er altså ikke langt mellom toppene på en Queens of The Stone Age-konsert, men på Roskilde lyktes de ikke å sy det totale uttrykket sammen til en publikumsvennlig og engasjerende konsert. Det hjalp heller ikke nevneverdig at Josh Homme til dels surmulet over den manglende responsen fra publikum.

Queens of The Stone Age spiller på Oslo Spektrum, søndag 1. desember.

Sjekk resten av Stian Schløsser Møllers bilder.

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, noter og bøker i Deichmans katalog

5 kommentarer til “Queens of the Stone Age til Norge / Roskilde 2013”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter