Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 20. august 2013

Proviant Audio har signet platedeal for Japan

Proviant brukk Foto: Pål Laukli
Proviant Audio har signet platedeal for Japan og slipper ny singel fra det kommende albumet «Drift Days & Disco Nights».

Proviant Audio er snart klar med oppfølgeren til debutalbumet «Real Love Tastes Like This!», fra 2011. «Once I Thought» er andre singel fra platen «Drift Days and Disco Nights» som slippes 11. oktober. Det nye Proviant Audio-materialet skal være dansbar og lett tilgjengelig disco-house.

Mathias Stubø har vunnet Ukas Urørt, Spirits demokonkurranse, listet på P3 og har spilt på alle de store norske festivalene som Øya, Hove, Slottsfjell etc. Det nye albumet slippes på Oslo Records (Chris Lee, Maya Vik, Montée, Yoguttene) i samarbeid med britiske Paper Recordings og Flake Records i Japan. Stubø har også skrevet ny managementavale med Gunnar Greves nye musikkselskap MER.

 

 

I forkant av albumslippet kommer det en remix-EP av singelen, med bidrag fra blant andre Prins Thomas.

 

Proviant 1 Foto: Pål Laukli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 20 andre abonnenter