Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. august 2013

Ringo Deathstarr til 3 norske byer

Ringo Deathstarr er en del av programmet til konsertrekken Perfect Sounds Forever i Bergen 4.september, nå er det også klart at shoegazerne/støyrockerne fra Texas kommer til både Kristiansand og Oslo.
Tekst: Victor Josefsen

Rune Aas, som driver den brillefine musikkbloggen Brilleslange Brilleslange, skrev i fjor følgende om singelen Rip fraRingo Deathstarrs siste album Mauve (som scora 80% hos Drownded in Sound):
«Heia nittitallet! Ok, Ringo Deathstarr har kanskje ikke så mye nytt å bringe til shoegaze-bordet, men spiller det egentlig så stor rolle? Når de fyrer av ut til tåspissene brillefin shoegaze av den gamle skolen, som på den siste singelen deres, kan det så være. Selv om helter som My Bloody Valentine og The Jesus and Mary Chain, som seg hør og bør må namedroppes, gås etter i sømmene, låter det likevel friskt. At singelen «Rip» i tillegg muligens er noe av det friskeste vi har hørt fra Ringo Deathstarr, lover særs godt for det kommende albumet Mauve».

 

 

Etter at gitarist Elliott Frazier startet opp Ringo Deathstarr i 2005, har gruppa vært på turné kontinuerlig verden over siden, og også vært innom Oslo en gang tidligere, men denne gangen gjør de en miniturné når de første besøker Norge.

4. sept Landmark, Bergen (sammen med Beach Fossils)
5.  sept Trashpop, Kristiansand
13.  sept Mono, Oslo

Ringo Deathstarrs andre album Mauve ble utgitt på Sonic Unyon Records, som bl.a. har gitt album av norske The Megaphonic Thrift. Du kan låne musikk av The Megaphonic Thrift hos oss. Anbefales!

 

The-Megaphonic-Thrift_2_©-Camilla-Holm-Birkeland-1 bruk
Sjekk The Megaphonic Thrift: Skikkelig på TUR / Fire Walk With Everyone video.

Du kan låne CD’er, DVD’er, bok og musikknoter av utøvere som er nevnt i saken.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter