Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. oktober 2013

Vi anbefaler: Den nye singelen fra Rumble In Rhodos

Den første singelen fra det kommende Rumble In Rhodos-albumet ble sluppet i sommer, og nå er det klart for singelslipp nr. 2. Singelen har fått navnet «Entirely Loveless» og slippes 7. oktober.
Av: Victor Josefsen / Foto: Fred Johnny

«Entirely Loveless» er, i likhet med «Mannequins Of Memory» og resten av det nye albumet, produsert av Anders Tjore/Erlend Mokkelbost fra Montée. (Les anmeldelse av den første Montée-skiva).

 

Thomas Bratlie Haugland forteller om låta til Gaffa:
— «Entirely Loveless» står ut som en ny pekepinn på hvilken retning Rumble In Rhodos er på vei. Låta er en blanding av zip-tight post-punk og fizzlende danse-rock som innehar en hjemmelaget organisk kløktighet og en bærekraftig romantikk. Dette er flørting. Sensuelle mørke vers ettergivende for britiske no-wave influenser som forløses i et refreng som er så fengende at det oppleves som varm nostalgi.(Les mer her).

 

 

«Grace & Nuance», tiårsjubilantens fjerde album, slippes fredag 18. oktober. Slippet feires med turné, en turné som snikåpnes på Platebutikken Big Dipper i Oslo onsdag 16. oktober der Rumble In Rhodos  gjør en eksklusiv minikonsert i butikken. Sjekk rumbleinrhodos.com for resten av turnédatoene.

 

Sjekk også:

Albumanbefaling: Rumble In Rhodos – Grace & Nuance
Rumble In Rhodos: Bilder Musikkfest 2012

Du kan låne musikk av Rumble In Rhodos hos oss

4 kommentarer til “Vi anbefaler: Den nye singelen fra Rumble In Rhodos”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter