Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 6. oktober 2013

Videoanbefaling: Kari Harneshaug – «Evil Spirit»

10. oktober, er det klart for Karis Harneshaug nye album, «7th Day Saviour». Sjekk hennes nye coole blues-fuzza video "Evil Spirit" - samt kommentarene om videoen.
Av: Victor Josefsen

Karis Harneshaug forteller om sin nye video:

Samarbeidet med Daniel startet da han tok kontakt for å spørre om han kunne bruke musikken min i en video han hadde laget. Senere spurte han om jeg var interessert i å lage en musikkvideo – og det var jeg jo! Vi hadde en god del møter i forkant av innspillingen der vi jobbet ut noen ideer. Likevel var det mye kreativt som oppstod i innspillingsprosessen. Ideen om å bruke Tautra som location var det Daniel som foreslo, da hans hjemsted er like ved, og jeg falt pladask for de opptakene han gjorde av stedet i forkant av innspillingen. Tautra er et fantastisk vakkert sted, med fantastisk natur og usedvanlig rikt fugleliv, for ikke å snakke om de historiske klosterruinene fra middelalderen. Med en slik location var det naturlig å bruke miljøet for alt det var verdt. Det var også noe med stemningen av å være i dette landskapet som jeg kunne knytte direkte til låta, og slik synes jeg videoen lager et godt bilde av «Evil Spirit» og det jeg ønsker å formidle.

 

 

– Tautra er et fantastisk vakkert sted, med fantastisk natur og usedvanlig rikt fugleliv, for ikke å snakke om de historiske klosterruinene fra middelalderen. Med en slik location var det naturlig å bruke miljøet for alt det var verdt.

Som vi skrev på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen facebook for noen dager siden:

Karis Harneshaug har sortert under kategorien «skjulte skatter». Hennes debutalbum, «Early Morning Memories», nådde ikke ut til det brede publikum, men de som oppdaget denne juvelen av et album har knuget den til sitt bryst.

Og nå, halvannet år senere, 10. oktober, er det klart for Karis nye album, «7th Day Saviour».
Kryss av i kalenderen!

 

Foreløpige bekreftede konserter:

10. oktober: Releasekonsert, Last Train – Oslo
12. oktober: Familien – Trondheim

 

Du kan låne Kari Harneshaug sitt album «Early Morning Memories» på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter