Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 10. oktober 2013

Electric Eye på turné i Portugal og Island

electriceye6-2-kopi

Etter en turné i Skandinavia sammen med The Wands og Orange Revival, reiser nå Electric Eye videre ut i Europa til Portugal og Iceland Airwaves i Reykjavik.

Siden  Electric Eye slapp sin debutplate «Pick-up, Lift-off, Space, Time» i april har gruppa  fått stadig mer oppmerksomhet utenfor Norge, og de har flere stående tilbud hos både arrangører og klubber i London og andre store byer. Men i første omgang skal  Electric Eye gjøre en kort turné i Portugal, med stopp på flere platebutikker og klubber.

I slutten av oktober drar Electric Eye også til bransje- og musikkfestivalen Iceland Airwaves i Reykjavik. Her gjør de i tillegg til en opptreden på hovedprogrammet en rekke konserter på off-venues.

 

 

Det er ikke bare i utlandet Electric Eye har fått oppmerskomhet,  sjekk her:

«En ganske herlig plate. Den treffer deg rett i trynet, spør du meg.» – Harald Are Lund om skiva «Pick-up, Lift-off, Space, Time».

«Bergenslabelen Klangkollektivet er en spennende nykommer, men det spørs om ikke debut-LPen til Electric Eye er et foreløpig høydepunkt i katalogen. Dette bandet hopper rett inn i øverste psykedelia-divisjon her hjemme.» VinyKnut om skiva «Pick-up, Lift-off, Space, Time».

«Vi spiller psykedelisk space-rock inspirert av skitten blues, India og det stadig ekspanderende verdensrommet. På inspirasjons-mixtapen finner vi låter fra The Black Angels, Wooden Shjips, Pink Floyd i Pompeii, Bardo Pond og «Embryonic«-plata til The Flaming Lips», er Electric Eyes’ egen beskrivelse av uttrykket sitt.

 

Electric

 

Sjekk forøvrig: «Videoanbefaling: Ping – Motorik / Albumanbefaling: Ping – The Hurricane Spoof» av VinyKnut.

2 kommentarer til “Electric Eye på turné i Portugal og Island”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter