Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. oktober 2013

Prince: Musikkvideo til sin nye singel ”Breakfast Can Wait”

Prince har videoen klar for den nye singelen: "Breakfast Can Wait". Videoen er regissert av den 18-år gamle Danielle Curiel som selv er å se i videoen og som har fått frie tøyler i den kunstneriske skapelsen .

I året som har gått har Prince også spandert mye tid i studio sammen med 21-manns-bandet The New Power Generation og sitt rockband 3RDEYEGIRL. Et album med de sistnevnte, 3RDEYEGIRL, er å vente neste år med den preliminære tittelen ”Plectrum Electrum”.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter