Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. oktober 2013

Årets læringshelt Oslo 2013 – til Ragnhild Bye Lütken

Årets Bruk
Ragnhild Bye Lütken er utdannet sanger og var i gang med utdanning som pedagog ved Norges Musikkhøgskole da hun ble rammet av hjerneslag i 2008. Dette medførte afasi og motoriske vansker. Etter en lang vei med opptrening av tale- og syngeevnen, fullførte hun PPU-utdannelsen i 2012, og arbeider nå både som lærer og solistsanger igjen.

Ragnhild bidrar til å inspirere andre ved å vise at det er mulig å gå videre med utdanning og få en jobb selv om man får en alvorlig sykdom eller skade. Hun har funnet andre, alternative måter/metoder å fungere på. Hun har kommet seg videre, og ikke latt seg knekke av de alvorlige konsekvensene hjerneslaget hadde. Hun har stått på veldig selv, søkt råd der det trengs og ikke gitt opp.

Derfor mottar hun i dag Årets læringsheltpris 2013 for Oslo av VOFO – Voksenopplæringsforbundet i Oslo.

Vinneren vil selv synge under arrangementet.

I tillegg til prisutdelingen kan du høre et miniforedrag ved humorist, jazzpoet og VG-spaltist Dagfinn Nordbø, og en minikonsert ved musiker Jenny Moe!

Dagfinn Nordbø er aktuell med boka Hva ler vi av? som inneholder samtaler med ti av Norges mest kjente humorister om hva de tenker om sin egen og andres humor. Les mer: Dagsavisens omtale

Jenny Moe er pianist og singer/songwriter og slipper snart sitt debutalbum «Mon Capitaine». Hun befinner seg i et modernisert lydlandskap der akustisk piano møter synth, med en oppriktighet og tekster som trykker rett på nervepunktene. I dag har hun med seg musiker Magnus Hængsle på scenen. Hjemmeside: www.jennymoe.com/

Lett bevertning.
Gratis inngang. Åpent for alle!
Velkommen!

Se også Facebook-event for mer info om tidligere prisvinnere.

Sted: Deichmanske bibliotek, Grünerløkka – Schous plass 10
Tid: I DAG – onsdag 23. oktober kl. 17.30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter