Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 28. oktober 2013

Den følelsen du får når noen bare er ”fette deilig”

Sofie_rikke_1-liten

Sweet Like Chili har på ingen måte planer om å la den nordnorske mørketida legge en demper på popmusikken deres. Søstrene Rikke og Sofie fra Tysfjord er nemlig aktuelle med singelen ”Looking Like That”, som slippes via Diamond Club 1. november. I forbindelse med slippet kjører jentene opp en hashtag-konkurranse hvor vinneren får en privatkonsert.

– Låta handler om den følelsen du får når noen bare er ”fette deilig”, sier lillesøster Rikke.

Lillesøster Rikke forteller at låta opprinnelig ble skrevet med trance-bass og tromme-loop på Sofies Mac.

Foto: Pressebilde

– Det var egentlig bare tull. Men bak Scooter-referansene så vi konturene av noe mer, og vi er veldig fornøyde med den organiske, energiske låta vi endte opp med.

Jentene forteller at de håper at folk får en god følelse når de hører låta.

-Vi ønsker at folk skal tenke: ”Jess.” Vi får en veldig god følelse når vi spiller den, i hvert fall, og håper vi klarer å formidle det også live.

– Vi gleder oss vilt til å spille i Oslo. Det blir første gang vi spiller der, og lover å gi alt, slik at publikum sitter igjen med en følelse av ”Jess.”

Låta er spilt inn i Store Studio i Bodø, i samarbeid med produsent Are Simonsen. Musikerne på låta er jentenes faste live-musikere, Hogne Aasjord (trommer) og Mikal Reinvik (bass).

– Vi har bare kost oss skikkelig mye i studio, og prøvd ut litt forskjellig samtidig som vi har jobbet målrettet. Are er en fantastisk fyr som vi er kjempeglade for å samarbeide med, og musikerne våre er helt supre.

”Looking Like That” gis ut på Diamond Club, som hver måned slipper singler fra fremadstormende norske artister og band. Tidligere Diamond Club-utgivelser inkluderer blant annet Kaja Gunnufsen, Intertwine, Kid Astray, Ine Hoem og Frk. Fryd.

 

Sweet Like Chili spiller i Oslo for første gang 27. november på Tilt sammen med Shy For Shore.

Sweet

 

I forbindelse med slippet kjører jentene opp en hashtag-konkurranse hvor vinneren får en privatkonsert:

«Låta vår Looking Like That handler om å være fette deilig, men hva synes du er fette deilig? Uansett om det er cupcakes, Børvasstindan eller sixpacken til kjæresten din, sleng ut bilde på Facebook eller Instagram med hashtaggen #lookinglikethat – kanskje blir det din fest vi krasjer med en privatkonsert.»

Diamond Club presenterer Bow To Each Other
Diamond Club presenterer Pyke – Intimacy (DC#3)

Én kommentar til “Den følelsen du får når noen bare er ”fette deilig””

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter