Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. oktober 2013

Støv: – Låten er ment å handle om mennesker som lever et usynlig liv

Den pur unge kvartetten Støv fra Mo i Rana har funnet frem til et sound, med elementer av både postrock og drømmepop, og med med tekster på dialekt.

Foto: Pressebilde

«Kamuflert Tidslinja» er bandets debutsingel, og første smakebit fra den kommende EP’en «Drømmetrang», som slippes 29. november. Låta ble for øvrig valgt ut til ukas låt av Wimp mandag 28.10. Musikkvideoen er regissert av Stephen Butkus.

– Uten å gi seeren for mye, ville jeg vise min følelse rundt selvmord. Ensomheten og den enorme styrken det krever, sier videoregissør Butkus.


Regissør Butkus har følgende å si om videoen:

– Jeg ville i utgangspunktet holde meg unna de klassiske virkemidlene visuelt sett til en sang som omhandler et tema hvor dette nettopp burde være i fokus. Uten å gi seeren for mye, ville jeg vise min følelse rundt selvmord. Ensomheten og den enorme styrken det krever. Man kan si at det er åpent for tolkning. Jeg ville ikke gi alt for mange hint til at det er nettopp dette det dreier seg om. Støv er et ungt band som består av noen veldig reflekterte og modne karer. Det var min glede å lage noe visuelt til dem, sier Butkus.

 

 

– Låten er ment å handle om mennesker som lever et usynlig liv, og hvordan de bare forsvinner inn i mengden, forteller Robin Skog i Støv.

Om låta forteller Støv:

– Låten er ment å handle om mennesker som lever et usynlig liv, og hvordan de bare forsvinner inn i mengden. Det er også det som ligger i tittelen, altså at tidslinja er livene våre. Hva man gjør ut av tilstedeværelsen sin definerer personer, og det er mange som går under radaren – både med overlegg eller uten å ønske det. Vi vet vel alle om slike personer, som vi skulle ønske ble litt bedre hørt. Derfor ønsket vi at låta skulle være pulserende, ektefølt og direkte, sier vokalist og tekstforfatter Robin Skog.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

3 kommentarer til “Støv: – Låten er ment å handle om mennesker som lever et usynlig liv”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter