Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. oktober 2013

Sensurkrav stopper Lars Vaulars Leeds-opptreden

Sensurkrav stopper Lars Vaulars Leeds-opptreden.

Foto: Pressebilder

Lars Vaular slapp tidligere denne høsten singelen «Gary Speed», tatt fra hans femte soloskive «1001 Hjem», som er ute nå. Låten er bergensrapperen egen hyllest til fotballklubben Leeds og barndomshelten Gary Speed. I tillegg til å få mye oppmerksomhet i Norge har utlandet, spesielt England, fått øynene og ørene opp for Lars sin «fotballlåt». Dette resulterte i at Lars Vaular ble invitert over dammen for å fremføre «Gary Speed» på Leeds United sin hjemmebane, Elland Road, førstkommende lørdag.

 

_I3C4766

Nå krever derimot klubben at store deler av teksten må sensureres under fremførelsen. Noe som ikke faller i smak hos artisten.
Vi har jobbet lenge for å få til denne turen. Den har vært bekreftet, og alt var i skjønneste orden. Nå, helt på tampen, kommer de med et nytt sett regler og krav vi ikke kan gå med på. De vil at nærmere halve teksten skal sensureres. Det kan vi bare ikke gå med på, sier Lars Vaulars manager Gunnar Greve.

Låten som har blitt en hit i Leeds og blant Leeds-fans blir dermed ikke fremført i helgen. Noe trist for Lars, som hadde gledet seg til turen.
– Er skuffet over at det ikke blir noe kamp på meg, men det er helt uaktuelt å sensurere teksten, sier Lars Vaular.

 

Se den omdiskuterte musikkvideoen til «Gary Speed».

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 45 andre abonnenter