Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 6. november 2013

Neutral Milk Hotel og Arcade Fire spiller på Primavera Sound 2014!

Den spanske festivalen Primavera Sound har begynt å avsløre neste års program, og har til nå annonsert at Neutral Milk Hotel kommer og nå er også kanadiske Arcade Fire bekreftet.

Av: Victor Josefsen

Arcade Fire vil presentere sitt fjerde album «Reflektor», som har blitt lansert gjennom en uvanlig markedsføringskampanje av kryptiske meldinger og hemmelige konserter under pseudonym. Det nye albumet er produsert av James Murphy (LCD Soundsystem / DFA), og markerer en betydelig endring i soundet til bandet, fra episke lydunivers til new wave inspirerte disco rytmer.

Navnet Arcade Fire dukket opp mandag på et stort format plakat på Portal de l’ Angel, en hovedgate i sentrum av Barcelona, uten forvarsel fra festivalen. Dette samsvarer med metodene Arcade Fire brukte til å frigi detaljene til deres siste album, og nyheten spredte seg raskt på de sosiale nettverkene. Nå bekrefter altså festivalen at bandet kommer til årets fjortende utgave som finner sted 29 – 31 mai 2014 i Bareclona.

Primavera Sound  festivalen blir stadig mer populært for nordmenn å ta del på, og i fjor doblet antallet besøkende fra tidligere år. Festivalen var også utsolgt i fjor, så det er lurt å sikre seg billetter allerede nå.

Festivalpass til redusert pris ligger nå ute for salg til 160 € (1300 NOK) før det stiger 8. januar.
Billetter fåes kjøpt her: http://www.primaverasound.es/entradas

 

Arcade Fire

3 nye Arcade Fire-låter smettes inn i den 22.13 minutter lange videoen, «Here Comes The Night Time» – «We Exist«, og «Normal Person» fra gruppas kommende album med tittelen «Reflektor». Sjekk den nye videoen.

 

neutral_milk_hotel_aeroplane_album_art_p

 

 

 

Jeg anbefaler også, på det varmeste, Neutral Milk Hotel l sitt album «In the Aeroplane Over the Sea», ikke minst tittelkuttet.

 

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Neutral Milk Hotel og Arcade Fire spiller på Primavera Sound 2014!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter