Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 8. november 2013

Plateanmeldelse: The Black Heart Procession – «Six»

 

The Black Heart Procession

Album: «Six» (2009)

Plateselskap: Temporary Residence Limited

 

4

 

The Black Heart Procession og høst går som hånd i hanske. Derfor var det heller ingen overraskelse at deres sjette album, altså «Six», ble sluppet i oktober (2009). Høstmørke er også stikkordet her, men glem peiskosen. The Black Heart Procession har en sound som først og fremst minner en god del om Nick Cave & the Bad Seeds, men også Leonard Cohen og til dels David Bowie. Dette er musikk for mørke bakgater og Halloween-nachspiel, og mye på denne plata kunne sklidd rett inn i en David Lynch-film. Liker du Interpol, i tillegg til de nevnte herrene ovenfor, og trenger musikk som kan stå til høsten er The Black Heart Procession vel verdt å sjekke ut.

 

Tekst: Rune Aas

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter