Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 14. november 2013

Daniel Kvammen slippkonsert: Første utgivelse fra Snertingdal Records

I kveld spiller Daniel Kvammen slippkonsert for singelen sin på The Crossroad Club. Denne singelen er første utgivelse fra Snertingdal Records som er Stian Svehagen i sjappa Big Dipper sin egen label. Håndnummerert i 250 eksemplarer.

Tekst: Victor Josefsen

Daniel Kvammen  (født 1988) er låtskriver og artist, og bosatt i Oslo etter å ha rømt bygdetilværelsen på Geilo. Med kassegitar og på dialekt synger Kvammen egne låter med ett bein planta i høyfjellet og ett på asfalten. Inspirert av forbilder som Neil Young, Bob Hund og Stein Torleif Bjella, inviterer Daniel publikum inn i finurlige tekster som veksler mellom mørke og lyse historier. Med fokus på det nære ser Kvammen på verden med et skråblikk, noe som innebærer en god dose sjeleliv som ammunisjon. Dette er veldig fint håndtverk og utrolig bra låter, en spennende stemme vi gleder oss til å høre mye mer fra! Denne kvelden blir en markering av første singleslipp fra Kvammen, og vi får hørt denne og mange andre nye låter. (Hentet fra facebook-eventet)

 

Mer om kveldens support Unnveig Aas:

unnveigaas2

Foto: Tord Litleskare

I kveld: Unnveig Aas på MIR (release) + supp.: Linda Therese K. Utstøl

Unnveig Aas spiller på Working Class Hero 30. mai

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Daniel Kvammen slippkonsert: Første utgivelse fra Snertingdal Records”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter