Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 14. november 2013

Daniel Kvammen slippkonsert: Første utgivelse fra Snertingdal Records

cover_front_RGB_1500x1500 Daniel Kvammen – Ingen Vega Utanom

I kveld spiller Daniel Kvammen slippkonsert for singelen sin på The Crossroad Club. Denne singelen er første utgivelse fra Snertingdal Records som er Stian Svehagen i sjappa Big Dipper sin egen label. Håndnummerert i 250 eksemplarer.

Daniel Kvammen  (f.1988) er låtskriver og artist, og bosatt i Oslo etter å ha rømt bygdetilværelsen på Geilo. Med kassegitar og på dialekt synger Kvammen egne låter med ett bein planta i høyfjellet og ett på asfalten. Inspirert av forbilder som Neil Young, Bob Hund og Stein Torleif Bjella, inviterer Daniel publikum inn i finurlige tekster som veksler mellom mørke og lyse historier. Med fokus på det nære ser Kvammen på verden med et skråblikk, noe som innebærer en god dose sjeleliv som ammunisjon. Dette er veldig fint håndtverk og utrolig bra låter, en spennende stemme vi gleder oss til å høre mye mer fra! Denne kvelden blir en markering av første singleslipp fra Kvammen, og vi får hørt denne og mange andre nye låter. (Hentet fra facebook-eventet)

 

Mer om kveldens support Unnveig Aas:

unnveigaas2
Foto: Tord Litleskare

I kveld: Unnveig Aas på MIR (release) + supp.: Linda Therese K. Utstøl
Unnveig Aas spiller på Working Class Hero 30. mai

2 Responses to Daniel Kvammen slippkonsert: Første utgivelse fra Snertingdal Records

  1. Pingback: Deichman anbefaler: Årets album 2013 / Lyden av 2014 | Deichmans musikkblogg

  2. Pingback: Línt åpner Hovefestivalen 2014 | Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.