Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. november 2013

Dyveke Kuløy synger om takknemlighet

Mosse-jenta Dyveke Kuløy aktuell med nok en John Agnello-produsert singel.

Tidligere i år slapp Dyveke Kuløy  7″-singelen «Gabriel». Singelen var produsert av den erfarne produsenten John Agnello, som har artister som Dinosaur Jr., Sonic Youth, The Hold Steady og våre egne Madrugada på samvittigheten.

 

Dyveke 22

 

Det var Frode Jakobsen i sistnevnte band som satte henne i kontakt med John Agnello, fortalte Kuløy tidligere i år:

– Vi kom i snakk og jeg nevnte at jeg trengte en god produsent til mitt neste prosjekt. John Agnello har produsert og mikset flere av Madrugada-skivene, og jeg er en stor Madrugada fan! Frode foreslo jeg skulle kontakte John, og jeg tenke litt sånn ja og ha, hvorfor skulle en så profilert produsent ville jobbe med lille meg? Også tenkte jeg vel egentlig ikke så mye mer på det. I januar får jeg en melding fra Frode som har sendt masse av musikken min til John på mine vegne. Og litt senere kommer en entusiastisk mail fra John som spør når vi kan begynne! Det var en lang historie forsøksvis gjort kort!

I tillegg til Agnello i produsentstolen var Kuløy så heldig at hun fikk med seg Sonic Youths Steve Shelley og The Hold Steadys Tad Kubler på trommer. Resultatet kan du høre nedenfor.

 

 

På hennes neste singel «Gratitude», som er hentet fra det kommende albumet, har hun fortsatt med seg Agnello, men denne gangen består bandet av musikere med bakgrunn fra Ulver, King Midas og Gluecifer, i tillegg til Rami Jaffee kjent fra samarbeid med artister som Foo Fighters og Pearl Jam.

Singelen «Gratitude» slippes 22. november.

 

Dyveke på Kammerset, innerst i Musikkavdelingen, februar. Foto: Frank Michaelsen

 

Konsert med Dyveke Kuløy i Musikkavdelingen

Sjekk intervju med up-and-coming Dyveke Kuløy

Én kommentar til “Dyveke Kuløy synger om takknemlighet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter