Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. november 2013

The New Virginity slipper ny video fra debutalbumet

new virginity front

Vokalist og låtskriver Stein Bjercke forklarer at fotograf/regissør Kimm Saatvedt, som leverte et brillefint cover til debutalbumet, fikk frie tøyler og ingen føringer annet enn å lese teksten og tenke «minimalistisk».

– I teksten står det skrevet the hand of love will knock you down, som Kimm sikkert har tolka på sin måte, forklarer Stein.

– Stein kom med løse ideer, men jeg og Thomas fikk laget et eget konsept og frie tøyler. Vi tok utgangspunkt i tittelen «Fools For Sale». Selv om videoen kanskje opptrer kunstnerisk, er det mye underliggende humor, forteller Kimm Saatvedt.

«For i videoen til «Fools For Sale» tok regissør Kimm Saatvedt og Thomas Ekström utgangspunkt i den menneskelige tilstanden hvor ydmykelse spiller en sentral rolle. Tiltenkt som en motivasjonsvideo for HR-ansatte tok Saatvedt og Ekström inspirasjon fra den svenske regissøren Roy Andersson. Husk – når man har nådd bunnen har man iallefall stødig grunn å stå på» – Kimm Saatvedt.

 

 

Inspirerende å ha vinyl-formatet i bakhodet under innspillingen

The New Virginity. Foto: Rune Botten

The New Virginity. Foto: Rune Botten

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter