Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 9. desember 2013

Ludvig Moon: Sjelfull og ambisiøs pop

I begynnelsen av oktober signerte Trondheim/Oslo-indie-labelen Riot Factory Snøskred, Angelica’s Elegy, Sameblod, Farao, Scarlet Chives Ice Cream Cathedral (DK) mfl. Og sist, men ikke minst: Mot slutten av samme måned ble høstens tredje og siste Riot Factory-signering offentliggjort, nemlig, Ludvig Moon.

 

Tekst: Victor Josefsen /  Foto: Synne Øverland Knutsen

– Kontrakten ble skrevet under på Øya da vi så Phosphorescent sammen og Anders satte navnet sitt på papiret under favorittlåta si – et riktig så høytidelig og vakkert øyeblikk, forteller Stian Denstad i Riot Factory til Spirit.

Frontfigur og låtskriver Anders Magnor Killerud (tidligere Team Me) er inspirert av såpass forskjellige artister som The Smashing Pumpkins, Neutral Milk Hotel, Fleetwood Mac, Sufjan Stevens og The Magnetic Fields (sjekk den fine versjonen deres av «Strange Powers» på YouTube), og har et stort hjerte for storslagne, sjelfulle og ambisiøse poplåter, og det liker vi jo.

Vi tør håpe på uredd låtskriverkunst samt at ikke Ludvig Moon gaper over flere sjangre enn de kan svelge.

 

 

Ludvig Moons debut-EP er ventet vinteren 2014. Senere samme år kommer Ludvig Moons debutalbum.

Saken er tidligere publisert i Spirit

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Ludvig Moon: Sjelfull og ambisiøs pop”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter