Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 9. desember 2013

Splitkonsert med PROPAN og BRÄNT BARN på Deichman

PROPAN:

Åpne improvisasjoner og arrangementer skaper utgangspunktet for Propans musikalske bredde og historiemangfold. Med sterke tekster, suggererende droner og flerstemte melodier reiser sangen uredd. De henter inspirasjon i vokaltradisjoner fra alle verdenshjørner.

Propan dekker rommet med varme og kalde lydtepper, fargede stemninger og klanger i forskjellige støynivåer. Duoen utforsker alle lyder instrumentet kan lage. Disse lydene smelter sammen, og blir en plattform åpen for egen tolkning.

Ina Kristine Evensen Sagstuen – vokal og effekter, Natali Abrahamsen Garner – vokal og effekter

BRÄNT BARN:

Det sägs att bränt barn skyr elden, men denna grupps musik för kanske snarare tankarna till Stig Dagermans roman med samma namn. Man ger sig in i det som är vanskligt för att längtan efter något viktigt är stor.

Niklas Persson – saxofon, Elsa Bergman – kontrabas, Andreas Axelsson – trummor

 

Tid: Onsdag 11. desember, kl. 16.00

Musikkavdelingen, Kammerset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 22 andre abonnenter