Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. desember 2013

Beatpop: Lindstrøm remix

"Deichmans musikkblogg kommer garantert tilbake til Beatpop", skrev vi etter å hørt/sett musikkvideoen for dansesporet «Sensation (Dance Mix)». Her er Beatpops remix av Lindstrøm og Christabelle sin låt «Music».
Av: Victor Josefsen

Beatpop har altså sluppet en remix av Lindstrøm og Christabelle sin låt «Music». Dette er den første av 3 låter på «Norwegian Remixes», en samling uoffisielle remixer av 3 norske elektroniske artister som kun vil være tilgjengelig på musikkstrømningstjenesten Soundcloud.

Beatpop jobber med sin neste originale utgivelse i samarbeid med produsent Ashley Stubbert (Janove Ottesen, Pearl Jam). Denne slippes mai 2014. De slipper også sin neste offisielle singel «Freedom» februar 2014 med tilhørende musikkvideo spilt inn på Vassøy.

Sjekk ut remixen av «Music» her:

 

Sjekk også:

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 Responses to Beatpop: Lindstrøm remix

  1. Pingback: Deichman anbefaler: Årets album 2013 / Lyden av 2014 | Deichmans musikkblogg

  2. Pingback: Beatpop musikkvideo / Intervju | Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.