Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. januar 2014

Electric Eye bekreftet til SXSW og Eurosonic

 

I slutten av denne uken reiser Electric Eye til Eurosonic, Europas største bransjefestival, for å vise seg frem for den europeiske musikkbransjen. Nå er bandet også bekreftet til årets store musikalske høydepunkt i Austin, Texas; South By Southwest 2014.

I løpet av høsten 2013 turnerte kvartetten både i Skandinavia og Portugal, og bandet imponerte stort under sine mange konserter på fjorårets Iceland Airwaves i Reykjavik. Etter at Electric Eye slapp debutalbumet «Pick-up, Lift-off, Space, Time» i april, har interessen og oppmerksomheten både her hjemme og i utlandet økt betraktelig. Electric Eyes låt «Tangerine» fra nevnte skive kom på 6. plass på årets-beste-norske-låter 2013-lista mi i Deichmans musikkblogg. Og kvartetten er allerede bekreftet til Lille Psych Rock Fest og flere andre festivaler i Europa i sommer.

Med en spot på showcase-programmet til SXSW retter Electric Eye også blikket mot USA, og sikter seg inn mot den vitale psykedelia-scenen der, med blant annet Austin Psych Fest i spissen. Albumet er for tida utsolgt i UK, men Fuzz Club Records slipper nå en eksklusiv og limitert versjon med silketrykket cover.

Electric Eye spiller torsdag 16. januar, kl. 23.45 på De Spieghel, Main, under årets Eurosonic.

Electric Eye på turné i Portugal og Island

Klangkollektivet: Første utgivelse og by:Larm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter