Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 14. januar 2014

Videoanbefaling: Eline Thorp – The Game

ElineThorp2 bruk Foto: Erika Hebbert Larsen

Som nevnt tidligere: 31. januar slipper Eline Thorp fra den lille kommunen Hamarøy i Nordland sitt debutalbum. Hennes første singelsmakebit på debutalbumet, The Game, kom i oktober, og nå er videoen klar. Kommer Eline opp med låter av samme kaliber som denne har vi noe å se frem til.

Tekst: Victor Josefsen

Eline Thorps sang og elektroniske lydbilde skaper et, ja, vakkert helhetsinntrykk. Eline har absolutt talent både som låtskriver og vokalist. Originalt er det vel ikke, men så lenge Eline kommer opp med låter av samme kaliber som «The Game» er jeg fornøyd. Sjekk videoen.

 

 

ElineThorp Front Noe å se frem til?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 30 andre abonnenter