Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 15. januar 2014

LOVELOVELOVE sitt debutalbum ventes 24. januar. Spent? Ja, det er vi også!

LOVE1 Foto: Tonje Thilesen

For to år siden slapp LOVELOVELOVE EP’en Your Heart Stops With The Beat , inkludert den massive singelen «Estethic Love », som innfridde som bare juling . Nytt album «Kaleidoscope» ventes 24. januar på Kakao Musik. Spent? Ja, det er vi også.

Tekst: Victor Josefsen

Marcus Forsgren, fra The Lionheart Brothers, produserte EP’en nevnt i panegyriske ordelag innledningsvis. For å toppe det hele skur Marcus også knottene i studioet på den kommende skiva som ventes 24. januar. Ikke så vanskelig å spotte at det er en bra match-up, dette.

– Vi håper det kan nå så langt som over hodet mulig. Komme oss ut i den store verden, sier Simon Bergseth i LOVELOVELOVE.

– Samarbeidet med Marcus har vært fantastisk. Han er en av Norges, om ikke verdens, beste produsenter. Og han er garantert en av verdens fineste fyrer! Utrolig fin å jobbe med, og veldig, veldig flink, forteller Simon Bergseth entusiastisk.

– Vi kommer garantert til å spille inn vårt neste album hos Marcus, slår Simon fast.

 

LOVE2 Foto: Tonje Thilesen

 

I følge fjesboka/urørt-sidene til LOVELOVELOVE har vi store musikalske opplevelser i å se fram til: «En drøyt 50 minutter lang plate med deilig, suggererende pop, med referanser til improvisert musikk, jazz og hardtslående riff», skriver de, intet mindre. Med andre ord, her legges lista skyhøyt. Ingen ting å si på ambisjonsnivået, altså, bra det da.

LOVELOVELOVE kan gjerne bruse litt med fjærene, vi skryter jo selv som fy av gruppa, og i fjor ble singelen «Eye See You» anbefalt, nær sagt i hytt og pine, av NRK P3, Urørt lista på P3 osv. osv. Og nylig proklamerte Ruben Gran i NRK P3 mener at LOVELOVELOVE med låta «Crystals» er noe av det som er «Best akkurat nå» hos P3.

Mens journalister, bloggere, festival- og konsertbookere stemte frem LOVELOVELOVE som en av tre artister de har mest tro på i Musikknyheter.no.

Ting & tang ser rosenrødt ut for LOVELOVELOVE, noe Simon Bergseth er enig i:

– Vi håper det kan nå så langt som overhodet mulig. Komme oss ut i den store verden, men først er vi så klart nødt til å komme oss inn på noen festivaler i Norge, forhåpentligvis i år!

Det håper vi også!

P.s. Annen ny norsk musikk som ligger LOVELOVELOVEs hjerter nær:« Bendik, Dråpe og Angelica’s Elegy er noe man absolutt bør sjekke ut»!

 

«Eyes Closed» er LOVELOVELOVE sin andre singel fra deres kommende debutalbum:

 

LOVELOVELOVE spiller på by:Larm i februar.

Saken er en oppdatert versjon av en musikkhøsten i Spirit
.

 

Sjekk også:

Det skjer mye musikalsk morsomt i Trondheim for tiden
2012: Et særdeles bra shoegaze-år
LoveLoveLove: Et aldri så lite drømmelag av et shoegazeband

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Én kommentar til “LOVELOVELOVE sitt debutalbum ventes 24. januar. Spent? Ja, det er vi også!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter