Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Magnus Klafstad Intervjuer 17. januar 2014

Full Pupp på Jaeger / Intervju med Tarjei Nygård

Prins Thomas’ plateselskap Full Pupp har vært en stødig kilde til ny norsk disko og house i snart ti år, og har vel snart gitt ut skiver med alt som kan krype og gå av norske produsenter innenfor de sjangrene. Denne helga samles en hel liten gjeng av label-bekjente for to kvelder på Jaeger.

På fredag blir det live-sett fra Tarjei Nygård og Full Pupp-veteran Magnus International, og Prins Thomas selv og DJ Fett Burger (en av brødrene bak det eklektiske og mytiske plateselskapet Sex Tags Mania) spiller plater. På lørdagen blir det Prins Thomas og Øyvind Morken (Luna Flicks-sjef og alle Oslo-DJers favoritt-DJ) i tospann. Full Pupp hele helga med andre ord!

Vi tok en rask prat med Tarjei Nygård i anledning kvelden. For de uinnvidde: Nygård driver plateselskapet Untz Untz, spiller jevnlig plater over hele landet og utlandet, og var aktuell på Full Pupp i fjor med tolveren Hardkokt.

 

 

Hei Tarjei! Er dette første gangen du spiller live? Hvordan blir oppsettet, styrer du skuta aleine eller har du med deg noen?

 
Det er ikke første gang live men første gang med dette prosjektet. Har med Are Foss på gitar. Vi har samarbeidet på en del låter i det siste. Blant annet en låt som kommer på Full Pupp ganske så snart.
 
Hva kan vi forvente oss på Jaeger i kveld? 
 
Mye synth og gitar jokking hehe. Vi har bygd opp et sett som gir oss ganske mye frihet til eksprimentering og lek med utstyret. Har med oss 3 synther og en tromme maskin pluss masse annet stæsj.

 

 

Hardkokt-tolveren fra i fjor fikk mye bra omtale rundt omkring (med god grunn!), og du hadde jo en knallåt på en av de Sccucci Manucci-tolverne også. Har du noen nye utgivelser på gang i 2014?
 
Takk! Jeg skal ha en EP på Admir Korjenics sitt label Maksimal med Øystein Odden og Espen Kåsa. Det er også på gang en Full Pupp EP etterhvert.
 
Hva med Untz Untz, er det noen planer for 2014 der?
 
Yes, vi har akkurat sluppet en tolver, Q&A, i samarbeid med dyrene i The Glue. Vi har også en utgivelse rett rundt hjørnet i samarbeid med det ny oppstartede labelet Pleasure Unit. Hvor våre gode venn Telephones har fått boltre seg. Eller så jobber vi med en samle EP med litt forskjellige artister. Kan ikke røpe helt hvem som er med der ennå.
 
Du spiller mye plater ute, hva er det det går i om dagen? Kan du gi oss en topp 3?
 
Hmmm… Disse platene spilles veldig ofte om dagen:

 
LX ‎– Synchro Swim / edit av M + M Black Stations / White Stations

 
Alexander Robotnick – Problemes D’Amour (Kenny Dixon Jr Mix)

 
DJ Fett Burger & Telephones – Tutti Frutti Del Mar

 

Av: Magnus Klafstad
Foto: Øystein Grutle Haar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter