Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 17. januar 2014

Debut-video fra debut-kassett

Hans Ice – Crooling Rally Bruk

Hans Ice er navnet, med et slikt navn er han nesten automatisk kvalifisert til å opptre på Ice Music Festival i Geilo som går av stabelen akkurat nå. I stedet lanserer Ice debut-video fra hans kommende debut-kassettutgivelse.

Videoen er laget som et samarbeid mellom Hans Ice selv og kunstner og designer Espen Friberg, som bl.a. var med på å grunnlegge designkollektivet Yokoland. Video-opptakene er gjort i Oslos gater, nattestid høsten 2013, med et VHS-kamera fra 1980-tallet kjøpt i en bruktsjappe i New Orleans. Og selve videoen kan kanskje best beskrives som et avsporet rally gjennom natta.

 

 

Tiitelen på debut-videoen til Hans Ice er «Crooling Rally Mjøl» (bra tittel) og er laget til den første låta fra hans nevnte kommende debut-kassettutgivelse, «Shaking Hands with Hans Ice» (bra tittel dette også). Kassettutgivelsen slippes våren 2014.

Videoen hadde premiere på Portland Museum og Modern Art 7. januar 2014, og ble vist sammen med videoer av bl.a. Fred Armison og Mark Gonzales.

Én kommentar til “Debut-video fra debut-kassett”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter