Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 18. januar 2014

Impossible har fått med seg Game of Thrones-skuespiller i ny finfin musikkvideo

Den splitter nye musikkvideoen til låten «Second Thoughts» er ute, hvor Impossible har fått med seg ingen andre enn den Game of Thrones-aktuelle skuespilleren Kristofer Hivju  i hovedrollen. Og låta? Finfinfin, den. Les videre.

Tekst: Victor Josefsen / Foto: Sofie Olsen

Impossible med Joseph Lillo-Stenberg i spissen, debuterte i 2012 med albumet «Close Relations». Nå er det Oslo-baserte bandet klare for å slippe oppfølgeralbumet. Denne gangen øvde de inn låtene grundig før de gikk i studio.

Hvordan blir det nye albumet da?

– Ja, hva skal man si… Jeg tror man kan si at den er litt mørkere og råere på et vis. Den er i større grad spilt inn live enn den forrige, og det har nok gitt et litt mer rocka utrykk, forteller Joseph Lillo-Stenberg til Deichmans musikkblogg.

 

IMPOSSIBLE_LABEL_03

 

Joseph Lillo-Stenberg forteller videre til Deichmans musikkblogg:

–  Denne gangen har vi fått med oss produsentene Even Ormestad (kjent fra Jaga, har tidligere produsert b.la. Jonas Alaska) og Hasse Rosbach (kjent fra Superfamily og har produsert b.la. Team Me og Moddi). Samarbeidet med produsentene vært veldig bra og vi gleder oss til fortsettelsen.

Den splitter nye Impossible-låta:

Tenk deg en krysning av The Killers i god-energisk form, eller en låt-slektning av Superfamilys fengende «The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night», med drahjelp av gode gamle Teenage Fanclub-aktige koringer i refrenget. Da må det jo bli bra.

Sjekk selv her:

singelcover_SecondThoughts Cover: Martin Nesheim

Mikset av Nick Terry
Mastret av Ray Staff

Albumet «Second Thoughts» kommer 10. mars.

Sjekk også:
Superfamily har funnet sin perfekte match

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter