Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 26. januar 2014

Jadudah er inspirert av Briskeby på ny låt

jadudah_double5

På fredag slapp det tromsøbaserte bandet Jadudah den nye singelen «When I Sleep». Jadudah har nylig vært Trondheim for å spille inn en musikkvideo til låta, som er klar om kort tid. I den anledning tok vi en liten prat med Joakim Jenssen i gruppa.

 Av: Victor Josefsen

Hvordan vil du beskrive den nye singelen?

– Låta er en av de første låtene vi skrev, og noe av det mer melodiske du vil høre fra Jadudah. Vi vil si at det er en litt dyster, men likevel oppløftende låt som handler om å være fanget i fortiden, men også om å se fremover. Soundmessig har vi vært mer inspirert av Briskeby enn PJ Harvey på denne låta, og jeg føler at det er litt kjølig sound, men det låter også veldig stort!

 

 

Opplegg for den kommende videoen?

– Videoen vi holder på med er produsert og spilt inn i Trondheim av dyktige folk på Norges Kreative Fagskole med Stian Andreassen i spissen. Videoen vil prøve å utrykke låta gjennom abstrakte bilder som legger til grunn for ulike tolkninger, og vi er veldig spent på å se resultatet.

 

band_HQ

 

Jadudah drar også på mini-turne hvor de skal spille bl.a. på Revolver i Oslo, Garage i Bergen, og Samfundet i Trondheim.

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Jadudah: Energisk, mørkt og mystisk fra Nordens Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.