Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 27. januar 2014

Fotobok fra Gojira

GOJIRA_551

I 2012 slapp franskmennene i Gojira sitt fjerdealbum L’enfant Sauvage. De la deretter ut på en verdensturne som tok dem innom et utsolgt Parkteatret i Oslo. Turneen pågår fremdeles og 1. juni spiller de på Valle Hovin Oslo sammen med Metallica, Mastodon, Slayer og Ghost.

10 mars kommeren dokumentasjon på den turneen som Gojira  befinner seg på. Utgivelsen slippes som en 5″ x 7″, 60 siders bok med bilder fra turneen de siste to årene som har innebefattet over 150 show på 3 kontinenter. Med boka slippes også CD og DVD med bandets show fra Brixton Academy i London i fjor. Det 13 låter lange settet inkluderer låter fra alle de 4 albumene til bandet, inkludert L’Enfant Sauvage fra 2012.

Se Flying Whales fra DVD’en her:

 

Sjekk også:
front_slayer_100813 Øya 2013: Slayer – Heftig avslutningskonsert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.