Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. januar 2014

Nylig reformerte Slowdive gjør en av sine første festivaljobber på Primavera Sound!

Nylig reformerte Slowdive (et av mine favorittband) gjør en av sine første festivaljobber, og Television fra New York fremfører  "Marquee Moon" i sin helhet på, den spanske festivalen Primavera Sound.
 Av: Victor Josefsen / Foto: Ingrid Pop

Andre som kan nevnes er Disclosure, Foals, Mogwai, Metronomy, Darkside, Warpaint, CHVRCHES og Cut Copy. Andre headlinere er Nine Inch Nails, The National, Queens of the Stone Age, Volcano Choir, Kendrick Lamar, Arcade Fire, Pixies og Neutral Milk Hotel. Og blant årets program finner man norske artister som Kvelertak og Mattis With.

De siste årene har det vært en økning i besøkende fra Skandinavia til festivalen, i fjor var det omlag 2/3 flere nordmenn enn året før. Den 29. til 31. mai 2014 går den fjortende utgaven av Primavera Sound av stabelen i Barcelona.

Du kan låne musikk av utøvere nevnt i saken, bare søk her.

 

Neutral Milk Hotel og Arcade Fire spiller på Primavera Sound 2014!

Én kommentar til “Nylig reformerte Slowdive gjør en av sine første festivaljobber på Primavera Sound!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter