Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 6. februar 2014

Team Me klare med ny singel og annonserer singelslippturné

Etter to begivenhetsrike år med omfattende turnéer verden over, satte Team Me strek med avslutningskonsert på Sentrum Scene i desember 2012. Bandet gikk bokstavelig talt i dvale i de Hedmarkske skoger for å hvile slitne hoder og kropper etter flere år på konstant turné.

Foto: Pressebilde

Nå er Team Me klare med ny musikk, og nytt album vil komme sensommeren 2014. ”F is for Faker” er første låt klar fra den nye innspillingen som har foregått i Halden, Oslo og på flere lokasjoner i Elverum. Singelen vil snart ha verdenspremiere og holdes hemmelig inntil den tid kommer, men singelcoveret (se under) ble tirsdag offentligjort av bandet.

 
Single-SOON-800x800
 

Team Me feirer ny singel med en eksklusiv klubbturné i Norge på følgende scener:
27.mars – Bergen – Hulen
28.mars – Trondheim – Blæst
29.mars – Oslo – Parkteateret

Team Me har tidligere offentligjort en enda mer eksklusiv konsert på by:Larm, torsdag 27. februar på Mono, samme spillested hvor bandet gjorde sin første egne konsert i Oslo. Team Me offentliggjorde i går også at de skal spille i USA i mars, da på SXSW-festivalen i Austin, samt på Mercury Lounge i New York og Glasslands Gallery i Brooklyn rett etterpå. Team Me er dessuten bekreftet som headliner på Rock Mot Rus-festivalen på Andøya fredag 11.april (der spiller også Beaten To Death, sjekk intervju) i tillegg til VEKA i Volda allerede fredag 14. februar.

Team Me lover å spille mange nye låter på denne turnéen.

Du kan låne musikk av utøvere nevnt i saka, bare søk her.

Foto: Hans Erik Skari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter