Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 10. mars 2014

Bergens-artisten Pandreas får mer skryt fra Pitchfork

Pandreas

Bergens-artisten Pandreas‘ forrige Ep Rås havnet på på årets beste norske ep-er/minialbum lista mi i fjor. Og jeg var ikke den eneste som likte EP’en: Pandreas fikk oppmerksomhet fra The Guardian, Pitchfork, The Line of Best Fit, Pulse FM og mange andre i utlandet. Det gjorde at han ble booket til Roskilde Festival og Dockville-festivalen i Hamburg.

Nå er Pandreas klar med en ny EP som slippes 8. april, og Pitchfork kjørte premiere på låta «Rube» 5. mars og skrev følgende: «With “Rube,” the first cut from his upcoming Beluga EP (due April 1 via Sellout!), he’s taking another leap towards palpably ambitious, adventurous long-form disco that’s unafraid to eschew easy brightness for a darker, more tempestuous atmosphere».

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter