Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 24. mars 2014

Beatpop musikkvideo / Intervju

Elektronikaduoen Beatpop slapp singelen/musikkvideoen «Freedom» 22. mars på Klubb Sting i Stavanger. Den norskinspirerte videoen - spilt inn i på Vassøy utenfor Stavanger - er kommet på plass gjennom et samarbeid mellom lokale og internasjonle krefter.
Av: Victor Josefsen

Singelen er laget i samarbeid med produsent Ashley Stubbert og er en forsmak på sommeren som skal komme.

– «Freedom» er en svingende poplåt som ble skrevet sommeren 2013. Den vil bringe varme i kalde vintermåneder, og er en forsmak på en varm sommer. Musikkvideoen ble spilt inn i august i strålende solvær, og byr på et pikant innhold formidlet gjennom nydelige bilder. Som Beatpop så blander og musikkvideoen det moderne med det klassiske, forteller Beatpop til Deichmans musikkblogg.

Singelen er og en forsmak på mye som står i kø for Beatpop denne våren. De slipper sine «Norwegian Remixes» – en samling uoffisielle remixer av norske artister.

– Den blir en samling av singler, og ikke et helhetlig album. Vi er opptatt av at vi som menneske er mangfoldig, og vi ønsker å ta dette videre i musikken vår. Så en del element vil gå igjen, samtidig som det er mye variasjon mellom de ulike låtene. I forhold til tidligere utgivelser så eksperimenter vi i større grad denne gangen, forteller Beatpop til Deichmans musikkblogg.

 

Beat press_1.18.1

 

Først ut blant disse var en remix av Lindstrøm & Christabelles ”Music (on my mind)”, og en remix av Røyksopps «Remind Me» samt Todd Terjes «Inspector Norse» er de neste i rekken. Duoen samarbeider også med produsenten Ashley Stubbert på sin neste hel-lengder.

 

beat

 

Forbilder?

– Vi hører begge på mange forskjellige sjangere og på musikk fra ulike tidepoker. Og vi henter inspirasjon fra allslags musikk, det være seg Madlib, Johnny Hartman, Gil Scott-Heron, Hank Williams, Todd Terje, Lindstrøm, Michael Jackson, The Doors, David Bowie etc.

 

Beat press_1.9.1

 

 

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer av/med David Bowie  i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 45 andre abonnenter