Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. mars 2014

Mayflower Madame – intens besettelse og gjærende personlighetssplittelse

Mayflower Madame, som rent musikalsk er inspirert av 80-tall post-punk og psykedelia, og visuelt av 1900-tallets tyske ekspresjonisme, er ute med sin første offisielle musikkvideo - «Into the Haze» - som er tittelsporet på deres debut-EP.
Av: Victor Josefsen 

Låten/videoen tematiserer spenningsforholdet mellom intens besettelse og gjærende personlighetssplittelse – en ekstatisk dødsdans i et både berusende og kvelende tåkehav, ifølge Mayflower Madame. Regissør Kenneth Karlstad, som for tiden også aktuell med Deathcrush-videoen «Lesson #16 for Beatmaster V / Fun», har regissert videoen. Tenk deg en slags mix av Spacemen 3, Bauhaus og Echo And The Bunnymen. Lovende.

 

 

Apropos post-punk-influenser. Sjekk ut russiske Motorama og deres nesegruse beundring for Joy Division, og de sper også på en dæsj indiepop.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter