Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 3. april 2014

Låtanbefaling: The Dogs – «Armed and Fairly Well Equipped»

På tampen av fjoråret slapp Kristopher Schau en finfin EP med The Terrifieds. Med like finfin artwork av Petter Baarli fra Backstreet Girls. Nå er de begge ute med album; Baarlie med sitt første soloalbum og Schau med gruppa The Dogs.
Av: Victor Josefsen /

En av toppene på den nye The Dogs-skiva, The Tears Are Voodoo (utgitt på lekker vinyl), er Turbonegro-favoritten,»Armed and Fairly Well Equipped», fra Hot Cars and Spent Contraceptives. Cool versjon. Sjekk originalen:

 

 

Men også Schaus egne låter holder absolutt mål. Brødrene Kristopher og Aleksander Schau spiller musikk de liker, og prater om hva det måtte være, hver uke på Radio Nova, i programmet Kvegpels.

Kvegpels har eksistert i godt og vel 20 år, og Schau-brødrene har i årenes løp spilt musikk som The Queers, Didjits, Hard-Ons, The Riverdales, Murder City Devils, The Yum Yums, The Wonderfools, Caddy, Kung Fu Girls, Daggers, Astroburger, Anal Babes, Bonk, Turbonegro og mye, mye mer!

The Dogs sitt nye album, The Tears Are Voodoo, er nærmest å regne som et smakfullt destillat av det Schau-brødrene har spilt innen garasje/punk-rocksjangerne i løpet av disse årene. Jeg kommer tilbake The Dogs, og den nye skiva senere.

Her og nå anbefaler følgende: Ta turen til Last Train. Konsert med The Dogs torsdag 3. april, altså i kveld https://www.facebook.com/events/1469488776603124/

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter